Welcome to Project SOCIETIES   Click to listen highlighted text! Welcome to Project SOCIETIES

Serbia

Serbia2020-09-28T08:51:31+00:00

Subgrants

Name of the project CSO Duration (months) Value
(EUR)
Workshop as a classroom Association Čep za hendikep 16 20.056,36
Inclusion by working Association ZaJedno 16 20.939,71
Nursery of ideas, knowledge and skills Association of parents of children with dis. EVO RUKA 24 17.180,00
Respite service Ass. for people with disabilities Plava ptica 13 17.950,11
Green hope Ass. Lužničke rukotvorine 18 14.037,15

THIRRJE PËR EKSPERT

RRETH PROJEKTIT SOCIETIES 2 Projekti “SOCIETIES 2” po zbatohet nga një aleancë për përfshirje sociale që përbëhet nga 12 OSHC të 5 vendeve të Ballkanit Perëndimor (Serbi, Mal i Zi, Bosnjë-Hercegovinë, Kosovë dhe Shqipëri), që [...]

Sesione informuese

Kosovo* 15.10. Caritas Kosovo, Prizren, Papa Gjon Pali II str, Kisha Katolike, at 10.00 and at 14.00 Albania 15.10. Zoom meeting at 12.00. Please register to s.paloka@caritasalbania.org

ZËRI I OSHC

Studim mbi impaktin e COVID19 i projektit Societies 2. Thjesht, zërat e OSHC drejtpërsëdrejti nga terreni.  

Click to listen highlighted text!