Welcome to Project SOCIETIES   Click to listen highlighted text! Welcome to Project SOCIETIES

NEWS

NEWS2020-09-13T21:41:28+00:00

PROJECT NEWS

FUSHATA “NAS 15”

Sipas vlerësimeve të Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) dhe organizatave të tjera ndërkombëtare, rreth 15% e njerëzve me aftësi të kufizuara jetojnë në botë. Personat me aftësi të kufizuara ndahen në katër grupe bazë: personat [...]

THIRRJE PËR EKSPERT

RRETH PROJEKTIT SOCIETIES 2 Projekti “SOCIETIES 2” po zbatohet nga një aleancë për përfshirje sociale që përbëhet nga 12 OSHC të 5 vendeve të Ballkanit Perëndimor (Serbi, Mal i Zi, Bosnjë-Hercegovinë, Kosovë dhe Shqipëri), që [...]

Sesione informuese

Kosovo* 15.10. Caritas Kosovo, Prizren, Papa Gjon Pali II str, Kisha Katolike, at 10.00 and at 14.00 Albania 15.10. Zoom meeting at 12.00. Please register to s.paloka@caritasalbania.org

ZËRI I OSHC

Studim mbi impaktin e COVID19 i projektit Societies 2. Thjesht, zërat e OSHC drejtpërsëdrejti nga terreni.  

Click to listen highlighted text!