Welcome to Project SOCIETIES   Click to listen highlighted text! Welcome to Project SOCIETIES

ana_caritas

About Ana Savic

This author has not yet filled in any details.
So far Ana Savic has created 95 blog entries.

Izveštaj Pokreta za mentalno zdravlje za 2023. godinu

Caritas Srbije je jedan od osnivača Pokreta za mentalno zdravlje – neformalne inicijative osnovane 2021. godine koja okuplja građane, korisnike psihijatrijskih usluga i članove njihovih porodica, profesionalce, organizacije, strukovna udruženja, institucije i sve zainteresovane za unapređenje mentalnog zdravlja u Srbiji. Na sledećem linku možete da pročitate Izveštaj Pokreta za mentalno zdravlje za 2023. godinu Cilj formiranja [...]

2024-03-27T14:54:47+00:00March 27th, 2024|News@sq|

Caritas Kosova në kuadër të Projektit SOCIETIES 2

Caritas Kosova në kuadër të Projektit SOCIETIES 2 - Mbështetja e OJQ-ve në Fuqizimin e Aftësive Teknike, Përfshirjen e Personave me Aftësi të Kufizuara dhe Standardet e BE-së në Ballkanin Perëndimor, në Prishtinë/Kosovë më 6 Mars 2024, e organizojë konferencën finale të projektit Societies 2. Në këtë konferencë u prezantuan rezultatet 4 vjeqare të implementimit [...]

2024-03-27T14:25:48+00:00March 27th, 2024|News@sq|

THIRRJE PËR EKSPERT

RRETH PROJEKTIT SOCIETIES 2 Projekti “SOCIETIES 2” po zbatohet nga një aleancë për përfshirje sociale që përbëhet nga 12 OSHC të 5 vendeve të Ballkanit Perëndimor (Serbi, Mal i Zi, Bosnjë-Hercegovinë, Kosovë dhe Shqipëri), që kanë punuar së bashku në projekte të ndryshme, që u përkasin të njëjtave vlera, si dhe kanë bashkuar misionet dhe [...]

2021-04-28T14:28:45+00:00April 1st, 2021|News@sq|

Sesione informuese

Kosovo* 15.10. Caritas Kosovo, Prizren, Papa Gjon Pali II str, Kisha Katolike, at 10.00 and at 14.00 Albania 15.10. Zoom meeting at 12.00. Please register to s.paloka@caritasalbania.org

2020-10-08T09:23:00+00:00October 8th, 2020|News@sq|
Click to listen highlighted text!